26 octombrie, 2007

Bleeding love

Cursul zilei de azi mi-a fost schimbat in momentul in care am primit link la videoul urmator.

E superba atat tipa cat si melodia. Imi inspira asa o stare de euforie melodia, incat dintr-o zi anosta, am avut o zi visatoare si roz.

Fata se numeste Leona Lewis si este castigatoarea de anul acesta a emisiunii "The X Factor" din Marea Britanie. Daca intrati pe you tube, sunt o multime de videouri cu ea in diferite faze a concursului si puteti sa va faceti o impresie mai buna. Pana atunci, acest videoclip, eu il declar hitul anului...ce atata Beyonce? Leona RULES!!!

25 octombrie, 2007

Am doar o intrebare............


Din ciclul "distractie la birou"...va prezint nedumerirea generala =))=))=))

Mai e mult pana vineri?????????

24 octombrie, 2007

Flower gadget :D

Sunt o mare admiratoare a imaginatiei umane. Tipul de cadou din imagine, e f original. Deci cei care sunt intreprinzatori, linistiti pot sa isi faca afacere in domeniul asta. :D:D:D Sa mearga la "Arena leilor" si sigur primesc fonduri. :))

In schimb, ca o iubitoare de flori ce sunt, prefer floarea in starea naturala, fara alte chestii adiacente, urarea e mai faina cand vine cu o imbratisare. Floarea nu poate imbratisa. :)) Sau poate? :))


Printing On Flowers - Free videos are just a click away

Hai sa traim cu masina sa "fugim" X(


Se pare ca nu sunt destule accidentele. Acuma vrem sa scapam voit de o parte din populatie. I-auzi aici:

Parlamentarii din Comisia Juridica au facut cateva modificari la Codul Rutier, si anume:
- se va mari viteza in localitati X(. Foarte nasol, hai sa calcam mai tare pedala de acceleratie, mai ignoram o trecere de pietoni, mai luam un suflet, mai fugim de la locul faptei. Da, propun eu...De ce naiba nu se desfiinteaza frana la masini? Ca tot nu mai e nevoie de ea, nu? Nu inteleg cum pot sa abereze in stilul asta unii oameni, zici ca nu au trecut prin scoala, + ca nu au principii si moralitate. Si copii au o mai buna judecata decat parlamentarii. Verisoara mea Alesandra are numai 10 ani si le da clasa la toti.
- si cica soferii vor fi nevoiti sa scoata din buzunar, mai multi bani, in cazul opririlor neregulamentare pe drumurile publice si in localitati. Cu asta sunt de acord. In Cluj traficul e infernal, incepand de la prima ora a diminetii. Si asta numai pt ca fiecare isi are parcata masina unde nu trebuie. :-< Cand o sa ajungem sa fim o tara civilizata ma intreb?

In fine, degeaba ma stresez, ca nu sunt eroul dreptatii. Dar tare mi-ar placea sa fiu Tepes. Ce ordine as face...pfff...

Se plictiseste lumea :))


Ia cu ce se mai ocupa cercetatorii in ziua de azi. Eu zic...lasati mai operele marilor artisti in pace. Oricum un om de rand nu poate ghici ceea ce a vrut un geniu sa capteze, acum cateva secole. Dar vai, prea mult timp liber strica.

Expertii in arta s-au straduit ani de-a randul sa ofere o explicatie plauzibila cu privire la aparenta absenta a sprancenelor si genelor celebrei Mona Lisa.

Inginerul parizian Pascal Cotte sustine insa ca, dupa ce a scanat si studiat peste 3000 de ore enigmaticul portret realizat in secolul al XVI-lea, a ajuns la concluzia ca Mona Lisa a avut initial atat sprancene, cat si gene.

Folosind un scanner ultraperformant cu 13 filtre de culoare, Pascal Cotte a detectat urme fine in zona ochilor si fruntii. Inginerul crede ca genele si sprancenele Giocondei, despre care istoricii de arta au stabilit ca era sotia unui negustor florentin, au fost distruse probabil in timpul unui proces de restaurare executat fara prea multa atentie.

"Daca priviti de aproape ochiul stang al Mona Lisei veti observa ca o serie de crapaturi fine din apropiere au disparut. Cred ca acelasi lucru s-a intamplat si cu genele si sprancenele. Cel mai probabil pictura a fost usor deteriorata in timpul unui proces de curatare sau restaurare", a precizat Pascal Cotte la San Francisco, cu ocazia unei expozitii dedicate lui Leonardo da Vinci. Tot cu ajutorul scannerului, Cotte a descoperit si faptul ca Mona Lisa tinea in maini o patura care, din cauza decolorarii, nu mai este vizibila cu ochiul liber.

Specialistul mai spune ca este foarte posibil ca nuantele originale predominante ale tabloului sa fi fost bleu si alb. In prezent, culorile predominante sunt verde inchis, nuante de galben si maro. "Pentru mine aceasta experienta a fost extraordinara, pentru ca dupa ce am analizat prima fotografie mi-am dat seama ca Leonardo era absolut genial", a mai spus Cotte.


Sursa: Stiri ROl.ro

23 octombrie, 2007

Josh Groban

Este un artist desavarsit. Vocea lui de inger, de fiecare data cand o ascult ma duce cu gandul la o lume roz, fara de greseli.

Daca toti oamenii am avea aceast tip de voce si ne-am canta zi de zi, in loc sa omoram si sa pacatuim, lumea ar fi un Rai pe Pamant.

Celine Dion si Josh Groban, sunt oameni adevarati, care canta din suflet si asta se vede.

Next video, e impreuna cu Sarah Brightman, o melodie impresionanta ( btw si Sarah Brightman este o voce favorita a mea).



Remeber in coloana sonora "Troy"

Remember when it rained

Celine Dion

Celine Dion...as avea atatea sa spun despre cantareata mea favorita.

Este o femeie splendida, inzestrata cu un har minunat. Sunt multe melodiile ce imi plac, dar nici una nu ma impresioneaza asa de mult, precum ma misca melodiile ei.

Mai jos aveti un clip, cam vechi ce e drept. Pot spune ca e my no.1 fav song de la Celine.

Comment daca va place :X:X:X


Nervi de dimineata!!!!!!!

Ce aflu azi dimineata? Secretara de la master ne-a trimis un mail in care ne spune ca intre orele cutare putem merge sa ne ridicam carnetele de student, contracost pe 2 RON.

Am incremenit cand am vazut. Mi-a crescut tensiunea in ultimul hal. De ce, va intrebati?

Numaidecat va explic...Eu si ceilalti colegi ai mei (fara cei de la buget) platim 2200 RON pt acest master. Deci, nu mi se pare logic, de ce sa platesc pentru carnete cand acestea sunt costuri suportate de facultate? Ha? Sa inteleg si eu, poate sunt mai incuiata. Plus, ca de 3 saptamani a inceput masterul, si nici vorba sa facem materie, ba ne anunta profii ca nu mai facem, ba materiile sunt apa chioara.

Hai ca traim in Romania si asta ne mananca tot timpul! X(

22 octombrie, 2007

Sweet nostalgy

Vai, dar vai ce nostalgie m-a apucat!

Tin minte, ca tanara fiind,imi placea la nebunie seria "Liceenii", dar mai ales este o melodie ce m-a cucerit instant. Just listen...:-<

Halal femeie!

Ce distractie pe la birou. Noi colegii punem intr-un folder comun toate chestiile nostime pe care le gasim. Azi, victima este video-ul urmator, penibil rau! :))

Alerta poluare!!! :(

Citind stirile zilnice, am descoperit un articol care m-a cam ingrijorat. Voi cita cateva paragrafe si voi face referire la link, deoarece articolul e destul de lung.

Laboratorul mobil din cadrul companiei SC RomPetrol Quality Control SRL a prelevat zilele trecute probe de aer, apa si sol in municipiul Cluj-Napoca.
Apa si solul din Cluj-Napoca sunt pline de compusi toxici de plumb, iar cifrele depasesc cu mult media acceptabila. Astfel, in reteaua de apa potabila a Clujului s-au gasit 26 Ig de plumb la fiecare litru de apa, cand maximul admis de normele Ministerului Sanatatii este de numai 10 Ig/l!

Adica de doua ori si jumatate mai mult! In sol, in loc de 20mg/kg, cat este valoarea prevazuta ca fiind nepericuloasa pentru om, la Cluj s-au gasit 35,8 mg de Pb la fiecare kilogram. Valorile sunt ingrijoratoare cu atat mai mult cu cat autoritatile locale nu intrevad, deocamdata, masuri de decontaminare.

Cele mai importante con­tri­butii la acest nivel mare de poluare il au si l-au avut fabricile si uzinele locale, cu predilectie cele din industria de portelan si faianta, industria chimica a vopselelor si cea de prelucrare a lemnului. Şi minereurile neferoase, adesea bogate in plumb, au avut in trecut o importanta contributie. Multe dintre instalatiile care "duduiau" pe vremea comunistilor sunt insa inchise de mai multi ani. Dovada faptul ca aerul este mai curat.

Dar apa din panza freatica si solul sunt inca otravite cu plumb, iar autoritatile nu au in plan o decontaminare in viitorul apropiat. Atmosfera din centrul orasului este insa viciata de numarul mare de automobile, cantitatea de CO (monoxid de carbon) masurata de laboratorul mobil fiind de 4,38 miligrame pe metrul cub de aer, cand pragul inferior de evaluare a calitatii aerului este de 5mg/m3.

Prin urmare, chiar la limita. Doar o suta de masini in plus pe soselele Clujului ar putea schimba imediat incadrarea acestei analize de la rubrica "valoare acceptabila" la "valoare inadmisibil de toxica".

Stirea integrala

21 octombrie, 2007

Blind Dating


Tocmai ce am terminat de vizionat filmul "Blind Dating".

Filmul in sine trateaza problema unui baiat orb, care prefera sa se considere normal, pentru a nu atrage mila celorlalti. Pe de o parte este o comedie, presarata cu momente de drama. Multi ar spune, ca filmul e un cliseu, pentru ca utilizeaza subiectul oamenilor cu dizabilitati.

Insa mie mi-a placut, fiecare actor isi aduce farmecul si treptat realizezi ca subiectul chiar te prinde si esti curios sa il urmaresti pana la capat.

Baiatul, Danny, e foarte spiritual, reuseste sa isi depaseasca complexul de a fi orb, insa problema lui este ca nu gaseste o fata normala si naturala care sa il placa. Momentele funny sunt acelea in care fratele lui, limo driver, tot incearca sa il cupleze cu "hookers" :)). Ies niste momente penibil de comice.

Iar mai apoi, Danny se ofera ca si "cobai" pentru un test care l-ar putea ajuta sa vada, in foarte mici proportii. Aici apare si "condimentul" indian, Liza, fata de care se indragosteste.

Ma opresc, nu zic mai mult. Pot doar sa va spun ca desi IMDB gradeaza cu 6 filmul, eu ii dau 7.5, poate si din cauza dispozitiei ce am avut-o cand l-am urmarit.

Enjoy, si astept comment pe tema!!!

Victorie binemeritata!!!


Si iata o veste buna in Formula 1.

RAIKKONEN e campion mondial pe 2007. Eu una sunt foarte bucuroasa, caci l-am observat inca de la debutul lui in formula 1. Si este un pilot foarte talentat.

Desi acum a luat campionatul la 1 punct distanta de vicecampion - Hamilton, totusi, trebuie sa i se recunoasca valoarea.

Si ma bucur ca nu e vicecampion Alonso. A fost la egalitate de puncte cu Hamilton - 109p, insa Hamilton e vice deoarece a avut mai multe victorii decat Alonso. Eat that :D.

BRAVO RAIKKY!!!!!