03 noiembrie, 2007

O selectie a celor mai frumoase voci!

Cei ce ma cunosc, stiu ca sunt fanatica dupa urmatoarele: vocile frumoase si copii. Daca sunt combinate e si mai bine.

Acum va voi prezenta o lista a vocilor pe care le-am gasit navigand pe you tube.

1. Aceasta fetita e atat de dragalasha, ca imi venea sa cant dupa ea la un moment dat. :)) Plus ca ma trezeam ca imi ridicam sprancenele cand le ridica si ea :)). Fenomen tare frumos.



2. Aceasta fata la doar varsta de 11 ani, poate canta o melodie atat de grea. Jos palaria.



3.O fata foarte curoajoasa care interpreteaza melodia Listen -Beyonce. Si Coreea are talent. Dar mai ales frumuseti :X.



4. Sa nu o uitam pe Connie Talbot, fata de 6 ani care a lasat masca tot publicul de la BRITAIN's GOT TALENT.



5. Un baiat cu o voce atat de pura, nu se poate sa nu iti ajunga la inima sinceritatea cu care canta. Si scopul pentru care canta e pur si simplu nobil. Baiatul se numeste Declan Galbraith.



6. Paul Totts, un barbat simplu, modest, vanzator de telefoane mobile, dar cu o voce care pur si simplu iti ia rasuflarea.



7. Eu una zic, jos cu Traistariu, uitati aici - carisma si personalitate.



Voi mai reveni cu noi talente!!!

02 noiembrie, 2007

How sweet :X


Acum, cu tot riscul de a fi considerata inculta, dar nu stiam de aceasta specie de peste. Dar e asa de simpatic :)).

Coralii din marile calde nu dispar din cauza incalzirii globale, ci pentru ca pestii-papagal sunt din ce in ce mai cautati de catre pescari pentru gustul lor deosebit de gustos.

Oamenii de stiinta le recomanda gurmanzilor sa fie mai temperati, deoarece aceasta specie de pesti exotici joaca un rol primordial in supravietuirea coralilor. Multicolorul peste-papagal are un bot care seamana cu ciocul unui papagal si cu ajutorul acestuia el curata algele marine din preajma coralilor. Daca algele sunt lasate sa se dezvolte la voia intamplarii, ele sufoca imediat recifele.

Specialistii sustin ca intregul lant trofic din zona sufera modificari ce au efecte devastatoare asupra vietii subacvatice si, mai ales, asupra coralilor. Unul dintre biologii de la Universitatea din California, care a lansat acest semnal, a insistat asupra faptului ca nu este suficient ca pestii sa fie protejati, ei trebuie sa fie repopulati, cat mai urgent, in interiorul rezervatiilor din Caraibe sau Insulele Bermude, unde coralii sunt deja pe cale de disparitie.


Sursa: ROL.RO

31 octombrie, 2007

Funny thing yesterday

Este tare interesant cum te poate distra o intamplare. :))

Ieri, eram in mare graba, iesisem de la lucru pe la 18:00, si cu speedy gonzalez style, acceleram spre a ajunge la o prezentare, la 18:30 la facultate ( trebuia sa prezint eu si echipa un concept de PR pt agentia Vitrina :D), asa ca imi intelegeti graba. Ingandurata foarte si incredibil de rapida de picioare sunt oprita brusc din (ne)rutina mea.
Doi baieti, unul s-a retras cu doi pasi mai incolo, lasandu-l pe prietenul lui sa ia cuvantul.

"Salut, ai 2-3 mii?"

La care eu, indreptand privirea inspre stanga, nu din cauza neincrederii si a cautarii unei scuze, ci pt a-mi aminti daca am sau nu acei marunti, am realizat ca ii am, introduc mana in buzunar, gasesc 3 miute si ii inmanez baiatului.

Tin sa precizez, baietii amandoi pareau destul de seriosi, nu am fost deloc suspicioasa la vazul lor, si reactia ce am avut-o cred ca a fost mai degraba efectul spontaneitatii decat a altui factor.

Faza mi s-a parut nostima, pt ca nu mi s-a mai intamplat ca niste liceeni, nu aveau mai mult de 18 ani, sa ceara amabil (si sa multumeasca la fel de amabil), cateva monede.

Dupa intamplare, m-am simtit chiar bine, contrar parerilor celor care vor citi acest post. M-am simtit ca un subiect supus unui test de sociologie. Poate aveau baietii de facut un proiect asupra reticentei ori ba a clujenilor la cererea aceasta. Am inchipuit o multime de scenarii in timp ce mergeam la facultate, si fiecare ma amuza enorm. Intr-un final am ajuns la concluzia, ca poate nu aveau bani de bilet si ajutorul meu le-a imbunatatit cumva ziua, si nu le-a ingreunat mersul vietii. :D

Trist, mult prea trist


Uite ce frumos imi incep eu dimineata :-<. Sunt o iubitoare a delfinilor, iar stirea ce am citit-o m-a intristat profund.

Sinuciderile in masa in randul delfinilor, care au fost adusi de valuri pe coastele Iranului, au alertat activistii de mediu din intreaga lume.

Cel putin 152 de mamifere marine au fost gasite pana acum pe tarmurile Golfului Persic numai in ultimele 30 de zile.

Moartea delfinilor a avut loc in doua etape distincte si, de fiecare data, grupul sinucigas era alcatuit din peste 70 de exemplare. La sfarsitul lunii septembrie, 79 de delfini au fost gasiti morti pe o plaja de langa orasul Jask, din sudul Iranului.

Saptamana trecuta, din nou, un alt grup, format din 73 de delfini, a avut aceeasi soarta, in aceeasi zona. Fotografiile cu zecile de delfini au facut inconjurul presei iraniene, dar prea putine agentii internationale le-au preluat.

Jurnalistii de la Teheran au presupus ca delfinii s-au sinucis, pentru ca mamiferele transportate de localnici in apele adanci s-au reintors la mal si au preferat sa moara decat sa ramana in ocean.

Fiind cele mai inteligente mamifere dupa om, comportamentul lor a iscat vii dezbateri intre specialisti. Cei mai multi inclina sa creada ca e vorba de o cumplita poluare fonica sau de natura magnetica, ce le provoaca delfinilor dureri sau ameteli insuportabile.


Acest gen de stiri sunt din ce in ce mai dese. Oricum, cert e ca toata aceasta evolutie a umanitatii ne-a dus mai mult la distrugere, sau cum prefer eu sa zic, la involutie. Am deteriorat in ultimul hal mediul natural, toate mamiferele care existau, in exemplar unic sau nu, am imbolnavit copiii, copii care la 10 ani au cancer :|, am distrus aerul, inspiram cancer, folosim tehnologia la maxim, ne epuizam resursele, din cauza "inteligentei" omului, si a magnatilor care conduc in umbra, am reusit sa facem dintr-o planeta albastra, o planeta glabena (culoarea bolii).

Sursa: Stiri ROL.ro