20 iunie, 2008

IULIUS MALL FASHION DAY!!!

Din loialitate pentru Jolidon, am fost si eu la acest eveniment. Trebuia sa ma intalnesc cu o prietena, ea nu a avut rabdare sa stea, asa ca m-am asezat confortabil pe o canapea si am inceput sa fac poze. Am avut, cred eu, ce mai buna priveliste. Fata in fata cu podiumul.

Daca e sa punctez un aspect bun al showului, acela e reprezentat de fetele de la AMADEUS. Chiar si in cele mai jenante situatii, cum a fost defectiunea instalatiei de sunet si lumina, au reusit sa tina publicul aproape. Ce altceva mai poti cere?

Plus, ca pe podium s-au perindat si niste miniaturi de fotomodele, si anume da, copii. Cele mai amuzante momente ale showului au fost oferite de ei. Cel mai gustat moment, o scumpete de fetita, la inceput de podium, s-a plasat asa, infipt mai bine zis, dur, cu picioarele, ca si cum cineva i-ar fi zis: Pozitie start. Iar la capat de podium, sta fetita ce sta, si incepe sa numere vizibil: 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10, si apoi face o intoarcere robotica. A fost, fenomenal.

Si inca un aspect pozitiv, e faptul ca multumita Ritei Muresan, mi-am gasit rochia de mireasa mult visata.

Imi pare rau, totusi, de incidentul cu sunetul si lumina. Si la cat de conspirationista sunt eu, as zice ca a fost sabotaj. Dar nu zic, caci ma aresteaza garceii ca imi exprim opiniile pe blog.

Si, sa va arat ce fata ti-ti sunt eu, postez niste poze, asa cam 100, ha ha, de la eveniment.