14 decembrie, 2007

My favorite song :X


De cand am primit mp3 playerul de ziua mea, exista o melodie care nu o sterg niciodata, oricate refresh-uri de muzica fac.

Poate o stiti poate nu, am incercat sa ii gasesc video, insa e doar audio cu frameul unei coperti de album.

In fine, sa nu va mai tin in suspans, e vb de ...

...

de

....


:))

De Dj Tiesto - Walking on clouds.

Dupa parerea mea, acest om este cel mai talentat om al muzicii de pe TERRA. Am vazut (nu live) si niste concerte ale lui, si sunt fenomenale. Odata si odata tot il prind live. :)).

Nu contest valoarea altor dj, insa Tiesto e mai cursiv, iti induce un feeling prin muzica lui, pot zice chiar euforic. Muzica lui trance te poarta prin toate starile, iar la sfarsitul melodiei iti dai seama ca scopul zilei este sa pui melodia pe repeat, sa nu iesi din acea stare.

Daca as putea, as folosi aceasta muzica, in tratamentul celor mai putin sanatosi, pentru ca am auzit ca se practica asa ceva.

As vrea sa zic si sa povestesc intreaga zi despre acest topic, dar va las sa simti euforia de dimineata.

De buna dimineata...


Ca tot omul ce ajunge la lucru si vrea sa dejuneze, am trecut pe la non-stopul de langa birou si mi-am luat un linzer cu branza. Aveam banii exacti insa am stat aproape 10 minute la rand.

Ghiciti de ce?

Erau 2 insi, cu aspect "muncitoresc" gen reclama UNIREA (o sa intelegeti de ce am ales exact aceasta reclama), unul tanar si unul in varsta. Bineinteles ca cel tinerel was doing all the talking. M-am crizat inca de la prima cerinta de produs.

DE BUNA DIMINEATA AU CERUT 10 BERI. X(. In acel moment am vrut sa ma impiedic - subtil - si sa sparg toate sticlele (cine ma cunoaste stie ca sunt impotriva bauturilor alcoolice, si am si motive, in fine no details). Au cerut 10 Ursus initial dar nu aveau numai 6 si au luat si Becks.

Pe cand vad si eu ca le scaneaza ma gandesc, huh, apuc sa platesc si sa plec si eu o data. NUUUUUU....le-au mai trebuit si 2 sticle de coniac UNIREA (get it). Stiu ca e dreptul fiecaruia la a cumpara ce ii pofteste inima (sau pacreasu), dar eu as introduce o lege, ca sa se vanda bauturile alcoolice numai dupa ora, sa zicem, 10 seara. Cred ca am evita multe neplaceri asa. Plus ca in fata magazinului era deja un nene capsat.

DE BUNA DIMINEATA...WHAT THE BUCK?

Sa nu credeti ca m-am enervat. Am luat totul cu calm, deoarece in ultima vreme, numai de chestii de genul sau chiar mai grave avem parte IN ROMANIA. Asa ca, am decis sa nu mai acord importanta la ceea ce vad. E ROMANIA, TOTUL E POSIBIL IN SENSUL NEGATIV.

END OF CONFESSION.