24 februarie, 2008

Eurovision 2008

Bun, probabil ca nu pe multi intereseaza acest subiect. Eu una urmaresc acest show din '98, si m-a cam prins mai ales ca marea mea feblete in viata e muzica.

Ieri fiind acasa la prietenul meu nu am avut acces la televizor, ca sa vad live finala preselectiilor Eurovision. Insa am gasit un live blogging prin care din minut in minut stiam ce se intampla. Iar la final cand am citit ca BABA NICO a castigat si ne va reprezenta la BELGRAD, am facut atac de nervi. :))

Si inca nu mi-a trecut. Bun, peste o ora dupa terminare, apar pe net speculatii de plagiat. Am ascultat si eu si se pare ca e cat se poate de real.

Jos aveti clipul din care ori s-a inspirat compozitorul roman ori chiar a plagiat. Ramane sa ziceti voi daca e adevarat sau nu.



Iar aici aveti www2.tvr.ro/eurovision partea romaneasca a melodiei :)) Selectati la ASCULTA PIESELE.

Live blogging legat de Eurovision unde am urmarit eu tot.

Nu mai zic nimic, va las pe voi sa judecati. In orice caz, cred ca numai varstnicii au votat, de pe fix, ca de pe sms-uri la cate forumuri am citit, cel putin 2000 au fost pt Biondo. Si nu am citit tot ce se putea citi. Chiar si eu am votat pt Biondo. X(.

Ocupatia mea acum este sa vad ce melodii au celelalte tari participante. Si pana acuma nu cred ca am gasit una care sa nu imi placa.

Ascultati aici

Cei care sunteti de acord cu mine si majoritatea, semnati petitia online pentru NICO SI MIRITA - PLAGIAT. De azi de la 11 cand am votat eu pana acuma a crescut numarul voturilor cu 700. :D